Top 5 cadouri pentru purtătorii de implant auditiv

Top 5 cadouri pentru purtărorii de implant auditiv

Perioada sărbătorilor este aproape iar pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început deja. Știm că poate fi o adevărată provocare găsirea cadoului potrivit, mai ales în acele săptămâni, uneori stresante, dinaintea sărbătorilor. De aceea, am pregătit un mic ghid de cadouri: puțină inspirație pentru familie, prieteni sau chiar însăși purtătorii de implant (toți avem nevoie să ne facem un mic cadou din când în când, nu-i așa?).

Iată primele cinci cadouri propuse de MED-EL pentru purtătorii de implanturi auditive, atât pentru copii, cât și pentru adulți:

 

1. Capace decorative

Trebuie să recunoaștem: suntem pur și simplu îndrăgostiți de capacele decorative de la MED-EL! De ce? Sunt modalitatea perfectă de a adapta procesorul audio al implantul auditiv la propriul stil, la starea de spirit sau de a-l personaliza pentru o ocazie specială.

Capac decorativ MED-EL marmura
Capac decorativ MED-EL retro

Ce-ai zice de capacul „Marmură neagră” pentru petrecerea de Crăciun? Sau capacul „Retro” pentru Revelion? Indiferent dacă dorești să ieși în evidență sau să îți ascunzi procesorul printr-un capac care imită textura părului, există opțiuni pentru toate gusturile și stările.

 

2. Dispozitive asistive de ascultare

Dispozitivele asistive de ascultare, precum AudioLink sau AudioStream, sunt mici piese de tehnologie care ușurează viața utilizatorilor de implanturi auditive. Aceste ajutoare de mici dimensiuni sunt numai bune pentru viața de zi cu zi, dar și pentru ocaziile sociale speciale din perioada sărbătorilor. Asculți muzică, vorbești la telefon, te uiți la televizor sau folosești microfonul la distanță în timpul unei cine mari în familie – dispozitivele asistive de ascultare fac toate acestea mai ușoare.

Poți vedea toate opțiunile de conectivitate disponibile pentru procesoarele audio MED-EL pe site-ul producătorului.

AudioLink MED-EL dispozitiv ascultare

3. Abonament pentru un serviciu de streaming

Pentru de exercițiile de ascultare a purtătorilor de implant auditiv, ascultarea de cărți audio și  de podcasturi poate fi o modalitate excelentă de a-și dezvolta abilitățile. În acest articol (în limba engleză) de pe blogul MED-EL, expertul în reabilitare Natalie Teakle explică de ce și oferă sfaturile și recomandările sale. Deci, ce-ai zice să oferi cuiva un abonament la un serviciu de streaming pentru a asculta podcasturi sau cărți audio anul acesta?

 

4. WaterWear

WaterWear impermeabil MED-EL

Pentru zilele la spa sau piscină din vacanța de iarnă, WaterWear vă păstrează procesorul audio în siguranță în timpul oricărei activități acvatice pe care le-ar putea aduce sezonul sărbătorilor. WaterWear face procesorul audio complet rezistent la apă și poate fi folosit în apă dulce, sărată și clorurată. Puteți comanda WaterWear la Audiologos, telefonic sau prin formularul de pe site.

5. Gadget-uri utile pentru viața de zi cu zi

Există multe alte gadget-uri care pot face viața mai ușoară pentru cei care primesc implant auditiv. Ce părere ai despre un ceas cu alarmă cu lumini intermitente sau vibrații? Sau de un ceas de fitness sau un monitor de activitate fizică? Aceste ceasuri nu numai că țin evidența exercițiilor, ci pot fi utilizate și pentru a alerta utilizatorii despre mesaje, apeluri primite sau alte notificări.

 

Sursă articol: MED-EL