HEINEMANN

SCAUNE PACIENȚI

Din anul 1983, Heinemann Medizintechnik este un producător german de echipamente medicale premium, pentru cabinete ORL. Acum puteți accesa produsele Heinemann în Romania prin intermediul AUDIOLOGOS SRL.

MODULA 2.SA

Partea superioară: poate fi rotită și blocată cu pedala de picior, cotierele din spumă pot fi pliate spre spate în mod individual, spătarul poate fi înclinat aproximativ 10 ° înainte de la vertical și înapoi până la orizontală.


Baza: din oțel cromat, reglabilă în înălțime printr-un mecanism tip pompă hidraulică cu ulei, folosind pedala de picior, pe o distanță de 200 mm (între 540 și 740 mm).

MODULA 3.SA

(CU AJUSTARE ELECTROMECANICĂ)

Partea superioară: spătarul poate fi ajustat între +9° și -90° printr-o manetă care poate fi blocată, accesibilă din ambele părți. Mânerele sunt făcute din spumă; când spătarul este ajustat la poziția orizontală, mânerele se aliniază la o înălțime confortabilă .

Baza: domeniul electromecanic este de 300 mm (580-800 mm). Poate fi rotită și blocată la 360°, diametrul ei este de 70 cm, iar pedala de picior pentru ajustarea înalțimii scaunului este separata

MODULA 4.SA

Partea superioară: spătarul poate fi ajustat între +9° și -90° printr-o manetă accesibilă din ambele parti, mânerele sunt făcute din spumă, pot fi rabatate cu aproximativ 100° pe spate. Când spătarul este ajustat la poziția orizontală, acestea se aliniază simultan la înălțimea corectă.


Baza: domeniul electromecanic 300 mm (580 – 880 mm), poate fi rotit și blocat la 360°, diametrul bazei este de 70 cm, pedală separată pentru ajustarea înălțimii scaunului.

MODULA 5.SA

Partea superioară: spătarul poate fi reglat printr-un motor electric, între +9 ° și -90 °, are câte o manetă pe fiecare parte pentru a permite ajustarea, mânerele sunt din spumă, pot fi rabatate cu aproximativ 100 ° pe spate. Când spătarul este ajustat la poziția orizontală, acestea cad simultan la înălțimea corectă.

Baza: domeniul electromecanic 300 mm (580 – 880 mm), poate fi rotit și blocat la 360°, diametrul bazei este de 70 cm, are pedala de picior separată pentru reglarea înălțimii scaunului și spătarului.

Formular de contact

Acord prelucrare date

1 + 6 =

 

Datele colectate prin intermediul acestui formular ajung doar la Audiologos SRL, cu singurul scop de a vă contacta în vederea efectuării unei programări la o consultație sau de a vă răspunde la orice întrebare ați avea cu privire la serviciile firmei noastre. Datele colectate vor fi păstrate în evidențele noastre (e-mail) timp de 30 de zile, ulterior urmând a fi șterse. Citește întreaga Politică de confidențialitate.

 

Ne puteți contacta alternativ pe e-mail, la adresa anca.modan@audiologos.ro