Experiență auditivă simplificată cu noul procesor audio SAMBA 2

Experiență auditivă simplificată cu noul procesor audio SAMBA 2

SAMBA 2, cel mai recent procesor audio pentru VIBRANT SOUNDBRIDGE și BONEBRIDGE, a sosit!

Știm că viața poate fi complicată uneori. Dar de ce ar trebui să fie și auzul tău la fel? MED-EL a conceput SAMBA 2 astfel încât să-l poți pune dimineața și apoi să uiți de el pe parcursul zilei. Iată cum:

Manevrare simplificată

Schimbarea bateriilor. Înlocuirea capacelor decorative. Punerea clipurilor de fixare. Aceste lucruri pot fi uneori complicate. Însă cu ajutorul designului intuitiv al SAMBA 2, poți face toate acestea în câteva secunde. Rotește ușița bateriei pentru a o deschise și pune bateria nouă. Sau fixează o clemă de păr pentru un pic de siguranță în plus. Iar dacă dorești să îți schimbi aspectul, o poți face cu ușurință cu unul dintre cele 10 capace decorative frumoase și pline de culoare.

Inlocuire baterie SAMBA 2

Ascultare cât mai simplă

De la sunetul apei care se lovește de stânci până la foșnetul frunzelor din parc, lumea din jurul nostru este plină de sunete frumoase. Dar există și provocări. Să luăm restaurantele zgomotoase, de exemplu. SAMBA 2 reduce acele zgomote supărătoare – cum ar fi sunetul veselei zăngănitoare și conversațiile din fundal – ca să te poți concentra asupra conversației tale.

Sau dacă ești la volanul unei mașini, SAMBA 2 activează o funcție specială de urmărire a vorbirii. Astfel, microfoanele pot intercepta vocile pasagerilor chiar și atunci când s-au așezat pe locurile din spate.

Și toate aceste modificări se întâmplă automat – nu trebuie să miști un deget.

SAMBA 2 - procesor audio implant

Setări simplificate

Dacă dorești să schimbi programele pe SAMBA 2, o poți face direct de pe smartphone. Descarcă aplicația opțională de operare la distanță SAMBA 2 Remote din Apple App Store sau Google Play pentru a gestiona setări predefinite, cum ar fi volumul și programul. Poți chiar să o utilizezi pentru a verifica starea bateriei procesorului audio.

SAMBA 2 aplicatie setari telecomanda

Streaming cu ușurință

Îți place să asculți muzică? Atunci vei îndrăgi SAMBA 2 GO: noul dispozitiv de conectare pentru SAMBA 2. Cu ajutorul acestuia poți transmite flux audio de pe telefon, tabletă și televizor către procesor, la o simplă atingere a unui buton, sau poți face apeluri de tip hands-free din mers. Și se conectează chiar și la sisteme FM – perfect pentru sălile de clasă dotate cu acest tip de sistem!

SAMBA 2 streaming

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre SAMBA 2, cel mai nou procesor audio pentru implanturile cu transmitere osoasă și cele de ureche medie.

„Prietenii mei uită că am hipoacuzie” – Experiența lui Kevin cu SAMBA 2

„Este mult mai ușor să aud cu SAMBA 2 decât cu aparatele auditive. Nu mai sunt așa de obosit la sfârșitul zilei cum eram din cauză că trebuia să depun efort pentru a auzi. Iar auzul este mult mai clar și mai plăcut, acum că nu mai trebuie să mă lupt cu feedback-ul așa cum am făcut-o în cei 35 de ani în care am purtat aparate auditive. Și, având în vedere cele 8-10 zile de autonomie a bateriei, pot ieși din casă fără să-mi fac griji legate de baterii.

Cu SAMBA 2 pot auzi confortabil mereu, oriunde aș merge. Când intru într-un mediu zgomotos programul se schimbă perfect, iar eu pot continua conversația cu prietenii sau colegii. Atât soția, cât și prietenii, îmi spun că uită de hipoacuziea mea și sunt uimiți de cât de bine aud în medii provocatoare, cum ar fi restaurantele sau în mijlocul mulțimii.

Consider că SAMBA 2 GO este foarte ușor de utilizat și conectarea acestuia la alte dispozitive este foarte simplă. Îl conectez prin Bluetooth și pot apela fără a fi nevoie să țin telefonul în mână. Am folosit SAMBA 2 GO pentru a lucra de la distanță: l-am conectat la laptop, permițându-mi să particip la videoconferințe și apeluri. Acest lucru s-a dovedit extrem de util în ultimele luni, când conectivitatea la distanță a devenit norma în viața noastră de zi cu zi. Și chiar ascult muzică mai des decât am făcut-o în trecut, datorită calității sonore deosebite!”

Vrei să experimentezi designul simplu al SAMBA 2? Intră pe medel.com/SAMBA2 [limba engleză] pentru a afla mai multe detalii!