Audio2Ear – cea mai nouă aplicație de la MED-EL

MED-EL anunță lansarea noii aplicații Audio2Ear pentru dispozitivele iOS și Android.

Această nouă aplicație va permite transmiterea audio (prin streaming) de la smartphone direct la AudioLink, fără a fi nevoie de un cablu care să conecteze cele două dispozitive.

Aplicația Audio2Ear poate fi descărcată din magazinele iTunes sau Google Play. Odată descărcată, va trebui fie să vă conectați la myMED-EL cu o adresă de e-mail și o parolă, fie să vă autentificați folosind același cont ca cel utilizat pentru aplicația AudioKey. Dacă aveți deja un cont myMED-EL, atunci puteți utiliza aplicația imediat, iar dacă nu aveți, atunci va trebui să vă creați unul prin aplicația AudioKey.

Aplicația conține foarte puține cuvinte; cu toate acestea, Audio2Ear va fi disponibilă momentan doar în limba engleză. Explicații și îndrumări suplimentare vor fi disponibile pe site-ul MED-EL în diferite limbi.

Pentru a utiliza Audio2Ear:

  1. Asigurați-vă că dispozitivul AudioLink este activ și asociat cu smartphone-ul.
  2. Selectați muzica sau conținutul pe care doriți să îl transmită direct (de ex. iTunes, SpoYouTube, Blink etc.).
  3. Conectați-vă la aplicația Audio2Ear și treceți butonul de transmisie pe „On” (pornit).
  4. Semnalul audio ar trebui să înceapă să fie transmis direct către procesor.

Este de menționat faptul că, în ceea ce privește calitatea sunetului, aceasta depinde foarte mult de calitatea de streaming a fiecărui smartphone și poate varia în funcție de modelul/tipul de telefon.